Naix CONVERSES: papers d'antropologia

 


Des del Dept. d'Antropologia filosòfica del Centre (AF-ACAF) tenim el plaer de presentar-vos el nostre nou projecte editorial: un espai digital obert a tot tipus de CONVERSES al voltant i des de l’antropologia.

 

Volem que CONVERSES siga un espai de trobada i comunicació d’idees on tothom, vinga de la disciplina que vinga, puga exposar les seves formes d’entendre l’antropologia, i allò que l’envolta. I volem fer-ho amb un mitjà obert i orientat a la divulgació.

 

Podreu publicar reflexions, entrevistes, ressenyes, treballs en curs... tot allò que permeta engegar i mantenir un pensament crític sobre el món que habitem. Així, volem textos etnogràfics, anàlisis culturals i socials, raonaments filosòfics, textos que parlen sobre tot allò que guarde relació amb la teoria i pràctica de l’ésser en tant humà, siga des de l’ecologia, el gènere, migracions, ruralitat, folklore, historia, filosofia, ciència, art…

 

Per poder CONVERSAR cal tenir més d’una veu, així que, dita la nostra, vos convidem ara a dir la vostra. Des del Centre vos esperem amb els braços oberts!!! Esperem poder estar a l’alçada, vaja on vaja aquest camí!!!


Converses: papers d'antropologia

Entrades populars d'aquest blog

El Centre participa del Recercat 2023 a Lloret de Mar

El Centre participa de l'Assemblea General de la FEDINES-PV

CONVERSES: PAPERS D'ANTROPOLOGIA presenta nou espai web